Pánské tričko s vtipným potiskem Jdu si za svými sny! Proto hodně spím.

Sleva Novinka
Produkt Pánské tričko s vtipným potiskem Jdu si za svými sny! Proto hodně spím. z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vtipné pánské tričko pro věčné spáče. Pánské tričko s vtipným potiskem Jdu si za svými sny! Proto hodně spim je skvělým dárkem na narozeniny nebo Vánoce. Už nebudete muset nikomu vysvětlovat, proč rádi dlouho spíte! S tímto tričkem to bude všem jasné. Triko se perfektně hodí do školy, do práce i na posezení s kamarády. Potěš své blízké, šéfa, kamaráda nebo bratra vtipným dárkem. Potisk perfektně vynikne na bílém nebo černém tričku, ale vedle nešlápnete ani s jinou barevnou variantou.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18226
Produktů
200
Kategorií
153
Značek