Pánské tričko s vtipným potiskem Králík - pro majitele králíků

Produkt Pánské tričko s vtipným potiskem Králík - pro majitele králíků z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představujeme vám toto vtipné pánské tričko, které okamžitě potěší váš obličej a vytvoří vtipný rozruch. S králičím motivem a nápisem "Tvrdě pracuji aby měl můj králík slušný život" toto triko přinese šmrnc do vašeho šatníku a pobaví všechny kolem vás. Skvělé tričko pro majitele králíků se hodí jako dárek k narozeninám nebo Vánocům. Na přední straně trička najdete vtipný obrázek králíka, který si užívá pohodlného života, a to díky vaší tvrdé práci! Králičí design je hravý a zároveň stylový, což činí toto triko vhodným pro různé příležitosti, od neformálního posezení s kamarády až po výlety do města. Triko je vyrobeno z měkké a kvalitní látky, která je pohodlná na nošení po celý den. Je snadné udržovat a skvěle padne na tělo. Toto triko je ideálním dárkem pro každého, kdo má rád zvířata, humor a chce si připomenout, že tvrdá práce přináší výsledky. Bude to i výborný dárek pro majitelky králíků či jiných domácích mazlíčků. Nebuďte jednoduše stylové, ale také vtipné! Udělejte si radost a přidejte toto vtipné pánské triko se skvělým králičím motivem do své kolekce. Buďte jedinečná a nezapomenutelná s tímto originálním kouskem oblečení!

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek