Pánské tričko Tým nevěsty vole! - tričko na rozloučenou se svobodou

Produkt Pánské tričko Tým nevěsty vole! - tričko na rozloučenou se svobodou z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pánské tričko s potiskem "Tým nevěsty vole!" je perfektním doplňkem pro každého žertovného a sebevědomého muže. Toto triko vytváří výrazný a nezaměnitelný styl, který vám umožní vyniknout z davu. "Tým nevěsty vole!" je ideální tričko pro vtipné příležitosti, jako jsou rozloučení se svobodou. Toto triko je určeno pro všechny, kteří se rádi obklopují humorem a originalitou. Jeho hlavní atrakcí je výrazný potisk s nápisem "Tým nevěsty vole!" umístěným na přední straně trička. Nápis je psán hravým a výrazným písmem, které okamžitě přitáhne pozornost. S tímto tričkem budete neodolatelně vtipní a prezentovat se budete s odvahou a stylem. Připojte se k týmu nevěsty a vytvořte tak vlastní a jedinečný styl se zábleskem humoru.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek