Pánské tričko Vlčí rodina - tričko pro milovníky zvířat

Produkt Pánské tričko Vlčí rodina - tričko pro milovníky zvířat z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Hledáte perfektní dárek pro milovníka zvířat a přírody, který se rád obléká stylově? Toto triko je ideálním řešením! Na něm najdete nádherný potisk vlků ve smečce, který dodává tričku zajímavý a jedinečný charakter. Toto triko není pouze o módním prohlášení, ale také vyjadřuje lásku k přírodě a zvířatům. Tričko je vyrobeno z vysoce kvalitního materiálu, který je pohodlný na nošení po celý den. Jeho měkká tkanina a stylový střih vám zajistí maximální komfort při každé příležitosti. Ať se chystáte do práce, na nákupy do města nebo k posezení s přáteli, toto triko vám poskytne pohodlný a stylový vzhled.Toto triko není jen ideální jako dárek na Vánoce nebo na narozeniny, ale je také výborným dárkem "pouze tak", aby jste udeřili do vkusu a zálib vašeho obdarovaného. Je to skvělý způsob, jak ukázat, že si vážíte jejich vášeň pro zvířata a přírodu. Takže pro milovníky zvířat a přírody, kteří si chtějí zachovat svůj styl, toto triko je bezkonkurenční volbou. Objednejte jej ještě dnes a dejte svému oblíbenému člověku dárek, který ho potěší a bude jej moci nosit s hrdostí na jakoukoli příležitost!

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek