Pánské tričko Volkswagen Beetle 53 - kvalitní tisk a rychlé dodání

Produkt Pánské tričko Volkswagen Beetle 53 - kvalitní tisk a rychlé dodání z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Otevřete si dveře do světa nezaměnitelného stylu a nostalgického designu s naším exkluzivním tričkem pro milovníky aut, inspirovaným kultovním automobilem – Volkswagen Beetle '53. Toto triko není jen o módě, ale také o vášni pro ikonický design a historii automobilů. Vw Beetle '53 je symbolem inovace a jedinečnosti. Jeho oblý, zaoblený tvar a kultovní silueta učinila z tohoto vozu ikonu automobilové historie. Nyní můžete vyjádřit svoji lásku k tomuto legendárnímu autu naším stylovým tričkem, které vám přinese nezaměnitelný šmrnc a připomíná vám nádherné dny minulosti. Naše triko není jen o vzhledu, ale také o pohodlí. Vyrábí se z nejvyšší kvality materiálů, aby vám poskytlo maximální komfort po celý den. Jeho lehký a prodyšný materiál zajišťuje, že se v něm budete cítit pohodlně nejen při práci, ale také během neformálních setkání s přáteli. V nabídce máme různé varianty barev, abyste si mohli vybrat tu, která nejlépe vyjadřuje váš styl. Ať preferujete klasickou černou, veselou červenou nebo stylovou modrou, naše triko je dostupné v mnoha barevných variantách, které se snadno kombinují s vaším šatníkem. Toto triko není jen o oděvu, je to výraz vašeho nadšení pro automobily a jedinečný styl. Je to ideální dárek pro každého milovníka aut, zvláště pro ty, kteří mají slabost pro legendární Volkswagen Beetle '53. Bude to skvělý společník na práci, ale stejně dobře se hodí pro neformální setkání s kamarády. Pozvedněte váš styl na novou úroveň s naším exkluzivním tričkem Volkswagen Beetle '53. Kvalita, pohodlí a nezaměnitelný design – to vše naleznete v našem speciálním tričku pro skutečné nadšence aut. Objednejte si jej ještě dnes a vstupte do světa legendárního designu automobilů.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek