Pánské triko Ford Mustang Hoonicorn - triko pro milovníky aut

Produkt Pánské triko Ford Mustang Hoonicorn - triko pro milovníky aut z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vítejte ve světě rychlosti a adrenalinu s tímto ohromujícím pánským tričkem se stylovým potiskem legendárního automobilu Ford Mustang Hoonicorn. Pro vášnivé milovníky automobilů je toto triko jednoduše nepřehlédnutelnou volbou, nabízející spojení mezi stylem a vášní pro rychlost. Jeho design nejen osloví pohledy na ulici, ale také dodává vašemu stylu špetku extravagance a jedinečnosti, ať už jste v práci nebo si užíváte volný čas s kamarády. Svou kombinací kvalitních materiálů a pohodlného střihu toto triko není jen oblečením – je to výraz vašeho nadšení pro svět automobilů. Jeho univerzální design umožňuje nositeli cítit se pohodlně a sebevědomě ve všech situacích, ať už je to na pracovní schůzce nebo na neformálním posezení s přáteli. Tričko s potiskem automobilu Ford Mustang Hoonicorn vynikne nejlépe na bílé barvě trička, což mu dodává čistý a elegantní vzhled. Stačí si vybrat toto úžasné pánské triko s potiskem automobilu Ford Mustang Hoonicorn a nechat se unést do světa rychlosti a vášně této legendární značky. Buďte součástí automobilové historie a vyjádřete svoji vášeň pro automobily tímto jedinečným kouskem, který osloví každého milovníka auta.

Pokud Vám nestačí barvy z naší nabídky, napište nám na info@bezvatriko.cz a my Vám to rádi uděláme v dalších barvách. Rádi Vám také motiv upravíme na přání, třeba přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi Vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek