Pánské triko Ford Mustang Shelby GT500 - triko pro milovníky aut

Produkt Pánské triko Ford Mustang Shelby GT500 - triko pro milovníky aut z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Prezentujte váš nezaměnitelný smysl pro styl a vášeň pro automobilový svět s tímto úžasným pánským tričkem, které je skutečnou perlovou štikou pro nadšence automobilů, zejména ty obdivovatele legendárního vozu Ford Mustang Shelby GT500. Toto triko je nejen stylové, ale také výrazným vyhlášením vašeho autentického stylu a vášně pro automobilový design. S jasným potiskem ikonického Ford Mustang Shelby GT500 na přední straně, tento kousek oblečení slaví krásu a sílu tohoto legendárního vozu. Je to ideální dárek pro každého nadšence automobilů, který ocení kombinaci kvality, stylu a historie. Ať už je to na narozeniny, Vánoce nebo jen tak, abyste vyjádřili svoji obdivuhodnou vášeň pro auta, toto triko je vynikající volbou. Kromě toho, že je to skvělý kousek do vaší šatní kolekce, je také ideálním oblečením pro každodenní použití. Bez ohledu na to, zda se chystáte do práce nebo na posezení s kamarády, toto triko vám dodává stylový a sebevědomý vzhled, který vás odlišuje od davu. Jeho pohodlný materiál a stylový střih zajišťují, že se budete cítit pohodlně a sebevědomě v každé situaci. Takže jděte dopředu, oslávte váš zánět pro automobily a zdůrazněte svůj osobitý styl s tímto úžasným pánským tričkem Ford Mustang Shelby GT500. Staňte se pánem cesty i v každém momentě vašeho života.

Pokud Vám nestačí barvy z naší nabídky, napište nám na info@bezvatriko.cz a my Vám to rádi uděláme v dalších barvách. Rádi Vám také motiv upravíme na přání, třeba přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi Vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Bílá
Dostupné velikosti:XS,S,M,XL,2XL,3XL,4XL,5XL,L
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek