Pánské triko Grinch na skateboardu - skvělé vánoční triko

Produkt Pánské triko Grinch na skateboardu - skvělé vánoční triko z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Co byste mohli očekávat od trička s potiskem Grinche? Grinch, ten neslavný vánoční mrzout, který se vyznačuje svou nelaskavostí ke svátku radosti a lásky. To, co dělá toto triko tak speciálním, je jeho schopnost přilákat pozornost a vyvolat úsměv na tvářích všech, kdo ho vidí. Je to jako vtipná poznámka všudypřítomného Grinche, která říká: "Ano, vím, koho myslíte. Ano, to jsem já, tentýž Grinch, který byl na vrcholu seznamu nepřejících už léta." Ale zároveň je to i oslavou jeho zvláštního charakteru a nezaměnitelného šarmu. A pak je tady samotné tričko. Vyhotoveno na měkkém, pohodlném materiálu, který se budete chtít nosit po celý den. Jeho barva? Buď tradiční vánoční červené, abyste mohli šířit radost a lásku, nebo čistá bílá, což zvýrazní potisk ještě víc, pokud by to bylo možné. Bez ohledu na to, jakou barvu si vyberete, potisk Grinche bude vynikat s neuvěřitelnou intenzitou. A proč byste měli mít toto triko? Inu, protože vánoční období je o radosti, zábavě a sdílení. A Grinch, i když je symbolem opaku tohoto všeho, nám připomíná, že iv nejtemnějších chvílích můžeme najít humor a radost. Proto si nekupujte jen vánoční triko. Pořiďte si vtipné a stylové tričko s potiskem Grinche a nechte svět vidět, že i v nejméně pravděpodobných místech se může objevit vánoční radost.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Červená
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek