Pánské triko s motivem Porsche

Produkt Pánské triko s motivem Porsche z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pánské tričko s logem značky Porsche je ikonickým symbolem luxusu, elegance a výkonu, který spojuje vášeň pro automobilový svět s jedinečným stylem. Toto tričko není pouze oblečením, je to vyjádření vaší lásky k automobilům a ikonickému designu značky Porsche. Loga značky Porsche na tričku zaručují nejen kvalitu, ale také příběh a historii, která se táhne zpět až k legendárním závodním vozům a luxusním sportovním automobilům. Každý detail je pečlivě zpracován, aby přenesl sílu a elegance, kterou značka Porsche reprezentuje. Tričko je vyrobeno z kvalitního materiálu, který nabízí pohodlí a styl během každého dne. Jeho moderní střih a design poskytují dokonalý pohled jak na silnici, tak i mimo ni, ať už jste za volantem nebo relaxujete ve městě. Oživte svůj šatník s pánským tričkem s logem značky Porsche. Buďte symbolem elegance a vášně pro automobilový svět s tímto ikonickým kouskem, který zvýrazní vaši osobnost a lásku k luxusnímu designu automobilů.

Pokud Vám nestačí barvy z naší nabídky, napište nám na info@bezvatriko.cz a my Vám ho rádi uděláme v dalších barvách. Rádi Vám také motiv upravíme na přání, třeba přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi Vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek