Pánské triko s potiskem Top gun - skvělé triko na narozeniny

Produkt Pánské triko s potiskem Top gun - skvělé triko na narozeniny z kategorie košile a topy od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Skvělé pánské triko s potiskem Top gun je skvělým dárkem pro všechny fanoušky tohoto kultovního filmu. Toto triko je navrženo s ohledem na autentický vzhled a styl Top Gun. Triko je vyrobeno z vysoké kvality, což zaručuje pohodlné nošení a dlouhou životnost. Je dostupné v různých velikostech, takže si můžete najít ideální velikost pro obdarovaného. Na přední straně trička je potisk s ikonickým logem Top Gun, které okamžitě přitáhne pozornost a dodá tričku autentický charakter. Tento popisek je v dokonalém souladu s duchem filmu a vytváří skvělý dojem. Toto pánské triko je ideálním dárkem na narozeniny nebo Vánoce pro milovníky Top Gun. Ať už bude obdarován fanouškem filmu nebo nostalgií po 80. letech, tento dárek jistě potěší. Stačí si jen vybrat správnou velikost a darovat stylový kousek oblečení, který nejenže prokazuje lásku k filmu, ale také poskytuje pohodlí a styl. Skvělý dárek na narozeniny nebo Vánoce. Potisk perfektně vynikne na bílém nebo černém tričku, ale vedle nešlápnete ani s jinou barevnou variantou.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Zelená
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek