Pánské triko Suzuki - tričko pro milovníky motorek

Produkt Pánské triko Suzuki - tričko pro milovníky motorek z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vítejte v ráji pro nadšence motocyklů s tímto ohromujícím pánským tričkem se stylovým potiskem legendární motorky Suzuki. Pro vášnivé jezdce, kteří žijí pro rychlost a svobodu na cestách, je toto triko neodolatelným doplňkem do šatníku. Jeho působivý design nejenže zaujme pohledy na ulici, ale také dodá vaší osobnosti sílu a styl, ať už jezdíte na silnici nebo jen sníte o dalším dobrodružství na dvou kolech. Svou kombinací kvalitních materiálů a pohodlného střihu je toto triko víc než jen dárek – je to výraz vašeho vášně pro svět motocyklů. Jeho univerzální design umožňuje nositeli cítit se pohodlně a sebevědomě v každé situaci, ať už je to na narozeninové oslavě nebo při rodinné večeři. Tričko s potlačou Suzuki vynikne v každé situaci a dodá vašemu vzhledu ten správný nádech stylu a elegance. S naší širokou paletou barev máte možnost vybrat si tu, která nejlépe vyhovuje vašemu osobnímu vkusu a podtrhne váš individuální styl. Nezapomeňte na vášeň a dobrodružství ani při výběru dárku s tímto úžasným pánským tričkem s potiskem motorky Suzuki. Stačí si vybrat svoji oblíbenou barvu a nechat se unést do světa rychlosti a svobody, který přináší tato legenda na dvou kolech. Buďte součástí této legendy s tímto jedinečným kouskem, který osloví každého milovníka motocyklů.

Pokud Vám nestačí barvy z naší nabídky, napište nám na info@bezvatriko.cz a my Vám to rádi uděláme v dalších barvách. Rádi Vám také motiv upravíme na přání, třeba přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi Vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek