Pánské triko Tep motorkáře - ideální dárek k narozeninám nebo jen tak pro radost

Produkt Pánské triko Tep motorkáře - ideální dárek k narozeninám nebo jen tak pro radost z kategorie košile a topy od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 200 Kč. Celý popis 200 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představujeme vám pánské triko se srdcem motorkáře, které v sobě nese dynamiku a vášeň jízdy na motocyklu. Toto triko s unikátním potiskem tepu motorkáře je víc než jen oblečení, je to výraz vášně pro rychlost, svobodu a adrenalin spojený s motocyklistickým dobrodružstvím. Na přední straně trička naleznete detailně potištěný tep motorkáře, který vyjadřuje sílu a vášeň pro život na dvou kolech. Tento stylový design nejenže zdůrazňuje motocyklistický životní styl, ale také odhaluje vaši lásku k adrenalinu a svobodě jízdy. Triko je dostupné v klasickém černém a čistém bílém pro výrazný kontrast potisku. Nicméně, abychom zohlednili různé vkusy, nabízíme také jiné barevné varianty. Ať už preferujete tradiční barvy nebo byste si chtěli dopřát něco výraznějšího, toto triko bude stále výrazné a stylové. Nošení tohoto trička není jen o výrazném projevu vášně pro motorkářskou kulturu, ale také o pohodlí a výjimečném stylu. Je vhodné pro různé příležitosti, ať už je to práce, posezení s kamarády nebo vzrušující jízdy na motorce. Jeho kvalitní materiál zajistí pohodlí během celého dne. Dopřejte si nebo obdarujte vášnivého motorkáře výjimečným dárkem na narozeniny nebo Vánoce. Toto triko není jen o oblečení, ale o vyjádření vášně a lásky k motocyklům, která se bude projevovat v každém okamžiku, kdy si jej obujete. Ať jízda na motorce není jen aktivitou, ale životním stylem, který si můžete vychutnat také díky tomuto stylovému tričku.

Triko je k dostání v několika barevných variantách. Pokud byste chtěli jinou barvu trička nebo potisku, napište nám na email info@bezvatriko.cz.

Vlastnosti produktu

Barva:Černá
Dostupné velikosti:M
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek