Pepe Jeans kabinové zavazadlo 55 cm - 37L - mint

Produkt Pepe Jeans kabinové zavazadlo 55 cm - 37L - mint z kategorie cestovní kufry od výrobce Pepe Jeans najdete na Trikoland.cz za 2850 Kč. Celý popis 2850 Kč Ověřit dostupnost

Popis

PEPE JEANS představuje praktický a stylový kufr s dvojitými kolečky, který vám zajistí pohodlný a hladký pohyb při cestování. Díky své konstrukci a kvalitním materiálům je kufr snadno ovladatelný a umožňuje vám s ním snadno manipulovat.

 

Dvojitá kolečka: Kufr je vybaven dvojitými kolečky, která umožňují pohodlné a hladké klouzání a bezproblémovou ovladatelnost při cestování. Kolečka jsou navržena tak, aby se snadno přizpůsobila různým povrchům a zajišťovala stabilitu kufru.

Zabezpečení: Kufr je vybaven integrovaným zámkem TSA, který vám umožňuje cestovat bezpečně po celém světě a chránit vaše osobní věci. Tento zámek je uznáván a doporučován pro cestování do zahraničí, jelikož umožňuje bezpečnostním pracovníkům na letištích otevřít zámek bez poškození kufru, což je důležité při kontrole zavazadel.

Vnitřek: Kufr nabízí propracované vnitřní uspořádání s uzavíratelnými oddíly na obou stranách a třemi kapsami na zip různých velikostí. Tyto komory a kapsy usnadňují organizaci vašich věcí a umožňují rychlý přístup k nejdůležitějším položkám. 
 
Příruční zavazadlo: Kufr je ideální volbou pro příruční zavazadlo díky svým kompaktním rozměrům, které splňují většinu požadavků leteckých společností. Takže si můžete užívat pohodlí cestování bez obav o omezení na palubě letadla.
 
 
Kvalita a design: Kufr PEPE JEANS je navržen s ohledem na moderní cestovatele a kombinuje elegantní design s prvotřídními materiály a kvalitním zpracováním. Jeho odolná konstrukce zaručuje dlouhou životnost a spolehlivost při častém cestování, zatímco jeho stylový vzhled z něj činí ideální doplněk pro každého, kdo chce cestovat s elegancí a pohodlím.
 
Materiál: ABS

Rozměry 55 x 40 x 20 cm.

Vnitřní rozměry: 48 x 40 x 20 cm.

Hmotnost:
2,8 kg.

Objem:
37L.
 
 800px-Pepe-Jeans-Logo.svg

Vlastnosti produktu

Pro koho:Dámské
Materiál:ABS
Barva:Mint
Objem:37
Ean: 8435578383781 Značka: Pepe Jeans Prodejce: Ráj triček
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek