PIX Exkluzivní tričko tlapičky Velikost: XL

Produkt PIX Exkluzivní tričko tlapičky Velikost: XL z kategorie dětská trička a košile od výrobce PIX najdete na Trikoland.cz za 390 Kč. Celý popis 390 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Nastal čas vyjádřit svou lásku k našim čtyřnohým přátelům jedinečným stylem! Představujeme vám exkluzivní tričko s potiskem psích tlapiček od značky "Všech psů ráj".

Toto jedinečné tričko je více než jen oblečení, je to prohlášení. Originální umělecký potisk s tlapkami symbolizuje váš vztah s nejvěrnějším přítelem člověka a dokazuje, že móda může být opravdu zábavná a dovolí vám vyjádřit svůj názor.

Jedinečnost tohoto trička spočívá v metodě potisku, který je aplikován. Nejedná se o běžný plastický tisk plastizolem, místo toho jsme využili speciální techniky bělení. Tato metoda vytváří umělecké obrazy na tkanině tím, že selektivně bělí barvu bavlny. Tento postup nejenže zaručuje trvanlivost potisku a zároveň vlákna zůstanou naprosto prodyšné, což velmi zvyšuje váš komfort.

Tričko je vyrobené z 100% bavlny s gramáží 180 gramů. Tento kvalitní materiál zaručuje maximální pohodlí a odolnost. Při nošení budete cítit hladkou a měkkou texturu bavlny na své kůži, díky čemuž budete mít úžasný pocit komfortu po celý den.

Navíc jsme věnovali zvláštní pozornost každému detailu, aby se z tohoto trička stala skutečná módní záležitost. Tlapky nejsou pouhým potiskem, jsou uměleckým dílem vytvořeným s láskou a péčí.

Tričko "Všech psů ráj" s potiskem psích tlapiček je nejen ideální pro všechny milovníky psů, ale také dokonalým dárkem pro každého, kdo oceňuje kreativní design a kvalitní materiály. Vyzdvihnete tím svůj výjimečný vkus a zároveň podpoříte svou lásku ke zvířatům a tým Všech psů ráj.

Přidejte toto unikátní tričko do svého šatníku a připojte se k naší komunitě, která je hrdá na svou lásku k našim čtyřnohým přátelům. Spolu můžeme udělat módu, která je nejen stylová, ale také má smysl. Objednejte si své tričko "Všech psů ráj" ještě dnes!

Vlastnosti produktu

Velikost:XL
Barva:Černá
Materiál:100% Bavlna
Značka: PIX Prodejce: Ráj triček
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek