Roztomilé dětské tričko s potiskem pejska a kočky - skvělé dětské tričko

Produkt Roztomilé dětské tričko s potiskem pejska a kočky - skvělé dětské tričko z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto rozkošné dětské tričko je určeno všem malým milovníkům zvířat, kteří si neumí vybrat mezi pejskem a kočkou, protože ho nosit mohou s oběma svými oblíbenými zvířátky! Toto triko je perfektním dárkem na narozeniny nebo Vánoce, protože zosobňuje radost a lásku k domácím mazlíčkům. Na přední straně trička najdete veselý potisk, na kterém je zachycen malý pejsek a kočka. Toto triko je dostupné v různých barevných variantách, aby si vaše dítě mohlo vybrat to, které mu nejvíc vyhovuje. Toto dětské tričko se stylovým motivem pejska a kočky je dokonalým projevem lásky ke zvířatům a bude rozhodně oblíbeným kouskem v šatníku vašeho malého milovníka domácích mazlíčků. Nechte své dítě vyjádřit svou náklonnost k pejskům a kočkám tímto úžasným tričkem! Samozřejmě, toto stylové dětské triko s potiskem pejska a kočky je také skvělou volbou pro školu. Jeho hravý a veselý design přinese radost do každého dne a učiní z něj oblíbený kousek v šatníku vašeho dítěte. Navíc, triko je pohodlné a snadno udržovatelné, což je pro aktivní školáky velkým plusem. Nechte své dítě vstoupit do školy s úsměvem na tváři a se stylovým tričkem, které odráží jeho zálibu ve zvířátkách.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek