Roztomilé pánské tričko s potiskem pejska a kočky - skvělé dětské tričko

Produkt Roztomilé pánské tričko s potiskem pejska a kočky - skvělé dětské tričko z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto šarmantní tričko s potiskem pejska a kočky je dokonalým dárkem pro milovníky zvířat, kteří nedokážou se rozhodnout mezi těmito dvěma oblíbenými domácími mazlíčky. Je ideální volbou na narozeniny, Vánoce nebo kteroukoli jinou příležitost, kdy můžete potěšit blízkého s tímto rozkošným potiskem. Na přední straně trička najdete krásný a živý potisk, který zachycuje přátelského pejska a hravou kočku, jak spolu hrdě stojí. Jejich veselé tváře a rozpustné pózy vám jistě vykouzlí úsměv na tvář. Toto triko je k dispozici v různých barvách, abyste mohli vybrat tu, která nejlépe vyhovuje stylu a vkusu. Triko je vyrobeno z kvalitního a příjemného materiálu, který je šetrný k pokožce, zajišťující maximální komfort při nošení. Triko je nejen rozkošným projevem lásky ke zvířatům, ale také skvělým doplňkem do šatníku pro každodenní nošení. Nechte vyjádřit svou náklonnost k pejskům a kočkám tímto úžasným tričkem. Potisk skvěle vynikne na černém tričku, ale vedle nešlápnete ani s jinou barevnou variantou.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek