Roztomilé vánoční dětské tričko s potiskem Lišky - skvělé vánoční tričko

Produkt Roztomilé vánoční dětské tričko s potiskem Lišky - skvělé vánoční tričko z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Naše dětské vánoční tričko je víc než jen oblečení. Je to pravý kousek radosti a veselosti, který vám může pomoci vytvořit vánoční atmosféru pro malé děti. S jeho roztomilým designem, na kterém najdete lišku, která se obléká jako Santa Claus, a další veselá zvířátka, to bude jistě vytvářet úsměvy na tvářích všech kolem. Toto vánoční tričko je nejen vizuálně přitažlivé, ale také pohodlné a přizpůsobené potřebám dětí. Je vyrobeno z jemné a kvalitní bavlny, která je šetrná k dětské pokožce. Jeho příjemný materiál zajistí, že vaše děti budou mít pohodlí během hledání dárků pod vánočním stromečkem nebo během pečení vánočních dobrot s vámi. Toto vánoční tričko není jen krásným dárkem pro vaše děti, ale také způsobem, jak je vtáhnout do vánoční atmosféry a učit je vážit si těchto zvláštních svátků. Malé děti se budou cítit speciálně a nadšeně, když se obléknou do tohoto veselého oblečení. Ať toto dětské vánoční tričko pomůže vašim dětem vytvořit nezapomenutelné vzpomínky na vánoční svátky, plné radosti a lásky. Je to výjimečný způsob, jak potěšit své děti a zvýšit jejich radost z nejkrásnějších svátků v roce.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek