Skvělé pánské tričko Bender kill all humans - tričko pro fanoušky seriálu futurama

Produkt Skvělé pánské tričko Bender kill all humans - tričko pro fanoušky seriálu futurama z kategorie košile a topy od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pánské tričko s motivem Bendera "Kill All Humans" ze slavného seriálu Futurama je skvělým způsobem, jak vyjádřit svůj smysl pro humor a lásku k tomuto kultovnímu animovanému světu. S tímto tričkem budete vystupovat jako vtipný a trochu nebezpečný, připomínající nezaměnitelný robotický charakter, kterým je Bender. Jeho destruktivní motto "Kill All Humans" přináší do vašeho každodenního stylu špetku té správné futuristické ironie. Vytištěný motiv na tričku okamžitě upoutá pozornost a budete se cítit jako součást této ikonické vesmírné posádky. Navíc je vyrobeno z kvalitních materiálů, které zajišťují pohodlné nošení a dlouhou životnost. Pro každého fanouška Futuramy je toto tričko nepostradatelným doplňkem do šatníku, který zaručeně vyvolá úsměv u každého, kdo si vás v něm všimne.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek