Vánoční dámské tričko s potiskem vánočních soviček

Produkt Vánoční dámské tričko s potiskem vánočních soviček z kategorie košile a topy od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 200 Kč. Celý popis 200 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vstupte do kouzelného světa Vánoc s tímto úžasným a rozkošným tričkem, které vás přenese do pohádkové vánoční krajiny, kde roztomilé sovičky sedí na větvičce s červenými vánočními čepicemi. Tento potisk je jakoby obrazem čistého štěstí, klidu a radosti, což přichází s tímto kouzelným obdobím. Sovičky, ozdobené červenými vánočními čepicemi, sedí na větvičce jako malí strážci Vánoc. Jejich jemné detaily a veselé tváře dodávají tričku úžasnou atmosféru tepla a vánoční radosti. Každá sovička má svůj vlastní jedinečný výraz, který potěší vaše srdce a přinese úsměv na vaše rty. Toto triko je víc než jen kus oblečení; je to projev vašeho nadšení pro Vánoce a váš způsob vyjádření radosti z tohoto úžasného období. Je to skvělý společník pro vánoční oslavy, neboť přinese pohodu a příjemnou atmosféru do každé místnosti. Noste toto triko na vánoční oslavy a budete středem pozornosti. Bude to ten pravý kousek, který zvýrazní vaši radost a nadšení pro Vánoce. Kromě toho je to skvělé pro každodenní nošení, což z něj činí skvělý doplněk ke každému outfitu, kdykoli chcete sdílet trochu vánoční atmosféry. Připravte se na zábavu a veselí Vánoc s tímto nádherným tričkem. Buďte součástí magického období Vánoc a nezapomeňte, že i malé věci, jako je roztomilý potisk, mohou udělat velký rozdíl.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Červená
Dostupné velikosti:M
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek