Vivo Verde Pánské bavlněné tričko - Ananas - černé Velikost: M

Produkt Vivo Verde Pánské bavlněné tričko - Ananas - černé Velikost: M z kategorie dětská trička od výrobce Vivo Verde najdete na Trikoland.cz za 449 Kč. Celý popis 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Moderní tričko z velice příjemného bavlněného materiálu se stylovým potiskem v bílé barvě - Ananas.

Potisk: Sítotiskový potisk vodovými barvami zaručuje dlouhou trvanlivost potisku bez olupování. Nejedná se o plastizol.

Materiál: 100% bavlna(140 g/m2)

Lehké pánské tričko střední gramáže z předsrážené bavlny spojuje komfort s neformální elegancí a všestranným využitím pro různé volnočasové aktivity a příležitostní události.

Složení Tričko využívá předsráženou bavlnu, což mu zajišťuje měkkost a vám pohodlí, takže se cítíte pohodlně hned od prvního okamžiku nošení. Dokonale se přizpůsobí vašemu tělu a i přes opakované praní si udržuje svou kvalitu a tvar.

Střih Jemně přizpůsobený volný střih trička s kruhovým lemem kolem krku (s obsahem Lycry®) lichotí postavě a dodává elegantní vzhled.  Je vhodný pro sportovní postavy, zdůrazní mužnou postavu ramen a skryje případné nedokonalosti. Zpevněné švy na ramenou a kolem krku a dvojitý steh na rukávech a spodním lemu zajišťují trvanlivost a kvalitu.

Vlastnosti Tričko sice není určeno pro sportovní aktivity, ale díky bavlně poskytuje komfort i při větší zátěži, efektivně odvádí pot a po praní do 40 °C nezachovává nepříjemné zápachy. Je snadno udržovatelné, můžete jej žehlit a snese i sušičku.

Dostupnost Tričko je k dispozici ve standardních velikostech, včetně 3XL.

Snímek obrazovky 2023-12-23 v 18.47.15

Vlastnosti produktu

Velikost:M
Pro koho:Pánské
Barva:Černá
Materiál:100% Bavlna
Značka: Vivo Verde Prodejce: Ráj triček
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek