Vtipné dámské tričko pro milovnice piva - Pivo volá...

Produkt Vtipné dámské tričko pro milovnice piva - Pivo volá... z kategorie dámská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Zapomeňte na obyčejná trička a zahrajte si s humorem a originalitou tohoto úžasného trička, které máme pro vás - tričko s potiskem volajícího Piva! Pokud jste milovníkem tohoto nápoje, toto triko je pro vás jako stvořené. Zaujme vás nejen svojí vtipnou grafikou, ale také pohodlností a kvalitou, kterou nabízí. Tato hravá a zábavná grafika přinese úsměv na tvář vám i všem kolem vás, kdykoli si tričko obléknete. Je to vynikající způsob, jak vyjádřit svou lásku k této oblíbené nápoji, aniž byste se museli hned stavět za pultem v baru. Kromě svého zábavného vzhledu je toto triko také pohodlné na nošení. Vyrobeno je z vysoce kvalitního materiálu, který poskytuje měkký dotek a skvělý pocit na pokožce. Jeho přesný střih a kvalitní zpracování zajišťují dlouhou životnost a mnoho příležitostí, při kterých můžete s ním vyniknout. Triko s potiskem volajícího Piva je nejen výjimečným doplňkem do vaší šatníku, ale také skvělým dárkem pro vaše blízké. Bude to výborným překvapením pro vaše přátele, rodinu nebo kolegy, zvláště pokud vědí, že máte rádi chladné pivo. Bude to dokonalý dárek k narozeninám, Vánocům, nebo k jakékoli jiné příležitosti, kdy chcete rozveselit své blízké.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek