Vtipné pánské tričko s nápisem Za každým úspěšným mužem stojí žena.. stojí a pičuje

Sleva Novinka
Produkt Vtipné pánské tričko s nápisem Za každým úspěšným mužem stojí žena.. stojí a pičuje z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Určitě znáte známý citát "Za každým úspěšným mužem stojí skvělá žena." My jsme tento citát trošku upravili. Vtipné a originální pánské tričko s potiskem "Za každým úspěšným mužem stojí žena...stojí a pičuje" je tím pravým dárkem pro kolegu, bratra nebo dokonce manžela. Tak potom tohle pánské tričko je to pravé! Skvělý dárek na narozeniny, svátek nebo jen tak pro potěšení. Triko se perfektně hodí do práce, k posezení s kamarády, do fitka – prostě všude kam potřebujete. Ale pozor, do kostela ho raději neoblékejte.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi Vám motiv upravíme na přání, třeba přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi Vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18226
Produktů
200
Kategorií
153
Značek