Vtipné pánské tričko s potiskem značky auta Opel - tričko pro milovníky aut

Sleva Novinka
Produkt Vtipné pánské tričko s potiskem značky auta Opel - tričko pro milovníky aut z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Stylové a vtipné pánské tričko s potiskem oblíbené veverky Scrat a logem auta Opel. Toto pánské tričko je určeno pro všechny milovníky známé značky Opel a aut. Pokud chcete mít své auto neustále u sebe, pak toto dámské tričko je to pravé pro tebe. S tímto tričkem nebudeš muset nikomu vysvětlovat, která značka auta je vaše nejoblíbenější. Dámské tričko se perfektně hodí do školy, do práce, ale také na posezení s kamarády. Potisk perfektně vynikne na bílém nebo černém tričku, ale vedle nešlápnete ani s jinou barevnou variantou.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18226
Produktů
200
Kategorií
153
Značek