Vtipný nerezový hrnek s karabinou pro cestovatele a nadšené turisty

Produkt Vtipný nerezový hrnek s karabinou pro cestovatele a nadšené turisty z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 339 Kč. Celý popis 339 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Zažijte dobrodružství každé ráno se stylovým nerezovým hrníčkem s karabinou a potiskem tepu turisty – dokonalým dárkem pro vášnivé milovníky hor a turistiky. Tento elegantní hrnek je vyroben z odolného nerezového materiálu, což z něj činí spolehlivého společníka pro každou expedici. Jeho pevná konstrukce zaručuje, že váš oblíbený horký nápoj zůstane teplý, a to i v nejnáročnějších podmínkách. Bez obav jej můžete vložit do batohu či uchytit na opasek pomocí praktické karabiny, která je součástí tohoto výjimečného hrníčku. Jeho speciální potisk tepu turisty vám připomene každý den o vášnivých zážitcích, které jste zažili na svých dobrodružných túrách po horách. S tímto hrníčkem v ruce se stanete mistrem svého vlastního výletu. Hrnek s karabinou a potiskem tepu turisty je skutečným skvostem pro každého vášnivého horolezce, turistu nebo nadšence do outdoorových aktivit. Jeho kvalitní zpracovanost, trvanlivost a unikátní potisk mu zaručují speciální místo v srdcích všech milovníků hor.

Nevybrali jste si motiv na nerezovém hrníčku v naší nabídce? Nech si vyrobit motiv na přání přesně podle gusta. Napiš na info@bezvatriko.cz a my ti rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Stříbrná karabina
Dostupné velikosti:330 ml
Prodejce: Bezva triko
18226
Produktů
200
Kategorií
153
Značek