WORLDPACK TSA zámek na zavazadla - červený

Produkt WORLDPACK TSA zámek na zavazadla - červený z kategorie popruhy na zavazadla od výrobce WORLDPACK najdete na Trikoland.cz za 220 Kč. Celý popis 220 Kč Ověřit dostupnost

Popis

TSA zámek na zavazadla je zabezpečovací pomůcka, která slouží k uzamčení zavazadla a ochraně jeho obsahu během cestování. Zámek má rozměry 3x7x1 cm, což znamená, že je kompaktní a snadno přenosný.

TSA zámek je vybaven speciálním systémem, kterým lze otevřít zámek bez poškození v případě, že by měl být prohlížen úřady při kontrole bezpečnosti. Díky tomuto systému je tento typ zámku v souladu s pravidly americké bezpečnostní agentury TSA, která má právo provádět prohlídky zavazadel při cestování do USA.

Zámek lze snadno nasadit na zipy zavazadla a uzamknout pomocí tříčíselného kombinačního zámku. Kombinaci lze snadno změnit podle potřeby.

Celkově lze říci, že TSA zámek na zavazadla je užitečný a praktický doplněk pro každého cestovatele, který chce zajistit své zavazadlo a zároveň splnit požadavky bezpečnostních opatření.

Vlastnosti produktu

Pro koho:Unisex
Barva:Červená
Materiál:Kov
Značka: WORLDPACK Prodejce: Ráj triček
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek