Bílý keramický hrnek s potiskem účetní

Produkt Bílý keramický hrnek s potiskem účetní z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 239 Kč. Celý popis 239 Kč 269 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vtipný hrnek pro všechny účetní. Jo před odevzdáním DPH nebo daňového přiznání je kafe opravdu nezbytný "pomocník" pro každého účetní. Potisk Accountant - powered by coffee  bude skvělý dárek pro každého účetního. Pokud máte zájem o účetnictví nebo pracujete jako účetní, může být hrnek s motivem účetní skvělým způsobem, jak ukázat svou vášeň a zájem o tuto oblast. Hrnek s motivem účetní může být také skvělým dárkem pro vašeho kolegu nebo blízkého, který pracuje v oblasti účetnictví, nebo pro někoho, kdo má rád netradiční a originální dárky. Darujte k Vánocům, narozeninám nebo jen tak pro radost.

Na našem eshopu můžete standardně koupit hrnek v několika barvách s různou barvou potisku. Není také problém dotisknout jméno nebo věk. Jestliže toužíte po jiné kombinaci, barvě hrnku nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Bílá
Dostupné velikosti:330 ml
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek