Dámské fantasy tričko s potlačou dievčaťa - tričko pre milovníkov fantasy

Produkt Dámské fantasy tričko s potlačou dievčaťa - tričko pre milovníkov fantasy z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto dámské tričko s potiskem dívky - démona - anděla je skvělým dárkem pro milovníky fantasy, neboť tyto bytosti jsou častokrát zahrnuty do různých fantasy příběhů a mají symbolický význam. Tričko symbolizuje konflikt mezi dobrem a zlem. Obecně platí, že anděl je spojen s dobrem, zatímco démon je často spojen s negativními vlivy a zlem. Toto triko má originální a jedinečný design, který není běžný v obchodech. S tímto tričkem se jednoznačně odlišíte od ostatních a ukážete svoji kreativitu a vkus. Potisk perfektně vynikne na bílém tričku, ale vedle nešlápnete ani s jinou barevnou variantou.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Bílá
Dostupné velikosti:XS,S,M,XL,2XL,3XL,L
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek