Dámské tričko pro milovníky Jezevčíků - tričko s potiskem jezevčíka

Produkt Dámské tričko pro milovníky Jezevčíků - tričko s potiskem jezevčíka z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vyberte si toto skvělé dámské triko, které zaručeně potěší na narozeniny nebo Vánoce. Tričko s potiskem Jezevčíka je skvělou volbou pro všechny, kteří milují Jezevčíky. Pokud jste majitelem tohoto plemene nebo máte někoho ve svém okolí, kdo vlastní Jezevčíka tak toto triko je skvělým dárkem. Triko s potiskem Jezevčíka je originálním dárkem, kterým můžete projevit svou lásku ke svému domácímu mazlíčkovi. Triko s Jezevčíkem je navíc velmi moderní a proto se hodí pro každodenní nošení. Potisk perfektně vynikne na bílém nebo černém tričku, ale vedle nešlápnete ani s jinou barevnou variantou.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek