Dámské tričko s Bobem Marleym pro milovníky reggae

Sleva Novinka
Produkt Dámské tričko s Bobem Marleym pro milovníky reggae z kategorie dámská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Máte rádi reggae? Pak Vám určitě nesmí chybět toto pánské tričko s Bobem Marleym! Bob Marley je legendární ikona reggae, rastafariánů, ale i celé Jamajky. Znáte nějakou milovnici reggae a Boba Marleyho? Udělejte jí radost tímto hudebním tričkem! Na tričku je tvář Boba Marleyho vystylizovaná v barvách Jamajské vlajky. Toto tričko je skvělé na běžné nošení, ať už do práce, na posezení s kamarády, ale i kamkoliv jinam. Tímto tričkem nemůžete nikdy šlápnout vedle. Tento potisk skvěle vynikne na černém tričku, ale stejně tak bude vypadat dobře i na bílém nebo barevném.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi Vám motiv upravíme na přání, třeba přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi Vám vyrobíme motiv na míru.



Vlastnosti produktu

Barva:Černá
Dostupné velikosti:XS,S,L,XL,2XL,3XL,M
Prodejce: Bezva triko
18226
Produktů
200
Kategorií
153
Značek