Dámské tričko s potiskem rockové kapely AC/DC - parádní tričko s kvalitním potiskem

Sleva Novinka
Produkt Dámské tričko s potiskem rockové kapely AC/DC - parádní tričko s kvalitním potiskem z kategorie dámská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představujeme vám naše nové dámské tričko s motivem legendární rockové kapely AC/DC! Toto tričko je dokonalým způsobem, jak vyjádřit svou lásku k rockové hudbě a ikonickému hudebnímu stylu této legendy.Tričko je vyrobeno z kvalitního a příjemného materiálu, který zajišťuje pohodlné nošení po celý den. Jeho střih je navržen tak, aby se přizpůsobil ženskému tvaru těla a poskytoval optimální pohodlí a styl.Na přední straně trička najdete výrazný a stylový potisk s logem kapely AC/DC. Symboly blesku, které jsou pro kapelu ikonické, jsou promítnuty do designu, což dodává tričku nezaměnitelný vzhled. Tento design je skvělým způsobem, jak vyjádřit váš hudební vkus a přitáhnout pozornost ostatních fanoušků.Díky svému univerzálnímu charakteru můžete tričko nosit na různé příležitosti - od koncertů a festivalů až po každodenní nošení. Skvěle se kombinuje s džínami, sukýnkou nebo koženou bundou, a tak si s ním můžete vytvořit různé stylové outfity.Přidejte kousek rockové historie do svého šatníku s naším dámským tričkem AC/DC a ukážte světu svou vášeň pro skvělou hudbu!

Na našem eshopu můžete standardně koupit triko v několika barvách s různou barvou potisku. Jestliže toužíte po jiné kombinaci, barvě trika nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18226
Produktů
200
Kategorií
153
Značek