Dámské tričko s potiskem tygra - tričko pro milovníky zvířat

Produkt Dámské tričko s potiskem tygra - tričko pro milovníky zvířat z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Originální a stylové dámské tričko s potiskem tygra je ideální dárek pro každého, kdo má rád zvířata a zároveň má rád vkusné a trendy oblečení. Potisk na tričku zobrazuje tygra v plné kráse, což dodává tričku výrazný vzhled. Tygři jsou působivá zvířata a obraz tygra na tričku může být skvělým způsobem, jak ukázat svou sílu a odvahu. Realistický potisk na tričku je velmi originální a určitě nezůstanete bez povšimnutí na ulici. Dámské tričko je vhodné pro různé příležitosti, jako například pro běžné nošení, na sportování, do práce, na posezení s kamarády. Pokud hledáte dárek pro ženu na narozeniny nebo Vánoce, toto triko by mohlo být tím pravým. Obdarovanému můžete s tímto tričkem přinést nejen radost, ale také stylový kousek, který se perfektně hodí do šatníku. Skvělý dárek pro milovníky zvířat na narozeniny nebo Vánoce.

Pokud Vám nestačí barvy z naší nabídky, napište nám na info@bezvatriko.cz a my Vám to rádi uděláme v dalších barvách. Rádi Vám také motiv upravíme na přání, třeba přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi Vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek