Dámské tričko s vtipným nápisem Rumopička - tričko pro milovnice rumu

Produkt Dámské tričko s vtipným nápisem Rumopička - tričko pro milovnice rumu z kategorie dámská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 369 Kč. Celý popis 369 Kč 429 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Dámské tričko, které musí mít každá milovnice RUMU. Vtipné a originální dámské triko s vtipným nápisem Rumopička zaručeně potěší milovnice RUMU. Toto triko řekne všechno za vás. Už nebude muset nikomu vysvětlovat, který alkoholický nápoj je váš nejoblíbenější. Perfektní triko, které dostane každého. Zapomeňte na to, že jen chlapi mají rádi RUM. Milovnice RUMU jsou také ženy. Dámské tričko se perfektně hodí pro každou pořádnou dámskou jízdu. Skvělý narozeninový nebo vánoční dárek. Potisk perfektně vynikne na bílém nebo černém tričku, ale vedle nešlápnete ani s jinou barevnou variantou. Obdarujte sebe nebo své blízké.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi Vám motiv upravíme na přání, třeba přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi Vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek