Dámské tričko Santa a světélka - vánoční tričko

Produkt Dámské tričko Santa a světélka - vánoční tričko z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto vánoční triko je čistá radostná vánoční zábava! Na něm můžete vidět Santa Clause, jak tančí a kolem něj jsou rozsvícená vánoční světélka, která mu dodávají ještě více lesku a radosti. Santa Claus je vánoční ikonou, a když ho vidíte tančit na vašem tričku, jistě vás to dostane do vánoční nálady. Toto triko vám při každém nošení přinese úsměv na obličej a připomene vám, jak krásné a veselé svátky Vánoce jsou. Toto vánoční tričko je skvělým společníkem na vánoční večírky, rodinná shromáždění nebo jen tak, abyste rozveselili svůj den. Je výrazem vašeho nadšení pro Vánoce a svou veselostí jistě přiláká pozornost a potěší všechny kolem vás. Vytvořte si vánoční atmosféru s tímto úžasným tričkem, které je jako malá párty na vašem těle. Rozsvítí Vánoce a svou náladu tímto skvělým vánočním tričkem s tančícím Santom.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek