Dámské triko s nápisem Budu máma! - super dárek pro budoucí maminky

Produkt Dámské triko s nápisem Budu máma! - super dárek pro budoucí maminky z kategorie dámská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Dámské tričko s potiskem "Budu máma!" je skvělým způsobem, jak ukázat světu, že očekáváte přírůstek do rodiny a brzy se stanete mámou. Tento jednoduchý, ale výstižný nápis vám umožňuje sdílet svou radost z příchodu nového člena do rodiny s ostatními lidmi. Dámské tričko je speciálně navrženo pro těhotné ženy a poskytuje pohodlí a pružnost. Potisk na tričku "Budu máma!" na tričku dokonale vyjadřuje vaši radost z blížícího se mateřského úkolu a může působit jako povědomí, že jste nyní dva v jednom. Toto těhotenské tričko se skvěle hodí pro různé příležitosti, jako například pro rodinné oslavy, procházky nebo pro každodenní nošení.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek