Dámské triko s nápisem I'm a simple woman - vtipné tričko pro motorkářky

Sleva Novinka
Produkt Dámské triko s nápisem I'm a simple woman - vtipné tričko pro motorkářky z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Stylové a originální dámské tričko s vtipným nápisem I'm a simple woman je skvělým doplňkem v šatníku každé motorkářky, která má smysl pro humor. Nápis přesně a stručně vyjadřuje, co potřebuje ke štěstí pravá motorkářka – pití (káva), jídlo (pizza) a MOTORKA. Zabavte sobě ale i celou svoji motorkářskou bandu s tímto stylovým vtipným tričkem. Dámské tričko se skvěle hodí na výlety na motorce ale i do práce. Skvělý dárek pro nadšené motorkářky na narozeniny ale i na Vánoce pod stromeček. Tento potisk je velmi oblíbený na černém tričku, ale vedle nešlápnete ani s bílým tričkem.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18226
Produktů
200
Kategorií
153
Značek