Dětská mikina pro pejskařky Tep pejska - skvělý dárek

Produkt Dětská mikina pro pejskařky Tep pejska - skvělý dárek z kategorie košile a topy od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 619 Kč. Celý popis 619 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Dětská mikina s potiskem pejska a tepu je skvělým dárkem pro všechny malé pejskaře. Pokud vaše děti milují pejsky, tak tato dětská mikina je skvělým dárkem na narozeniny, Vánoce nebo jen tak pro potěšení malých pejskařů. Pokud sháníte decentní minimalistický potisk na mikině s motivem psího tepu, tak tato mikina je ta pravá. Pokud vaším dětem bije v srdci váš domácí mazlíček, tak to dejte vědět i vašemu okolí. Láska ke zvířatům je přece, ta nejkrásnější láska. Malý milovníky pejsků se jistě potěší. Mikina se perfektně hodí do školy, ven s kamarády, na tréninky – prostě všude kam potřebujete. Oživte svůj šatník s touto skvělou mikinou. Mikina je vhodná pro chladné podzimní nebo zimní počasí, protože skvěle zahřeje. Potisk perfektně vynikne na modré, zelené, nebo černé mikině, ale vedle nešípnete ani s jinou barevnou variantou.

Na našem eshopu můžete standardně koupit mikinu v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě mikiny nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:98-104,110-116,122-128,134-140,146-152,158-164
Prodejce: Bezva triko
18226
Produktů
200
Kategorií
153
Značek