Dětské tričko Dodge Challenger SRT Hellcat - kvalitní tisk a rychlé dodání

Produkt Dětské tričko Dodge Challenger SRT Hellcat - kvalitní tisk a rychlé dodání z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vstupte do světa nezkrotného výkonu a dětského stylu s naším jedinečným dětským tričkem s potiskem legendárního automobilu - Dodge Challenger SRT Hellcat. Toto triko není jen o oblečení, je to jasná výzva pro všechny malé nadšence automobilů, kteří touží po vzrušujícím dobrodružství plném rychlosti a výkonnosti. S precizním designem a ohromujícím potiskem, toto triko se stává něčím víc než jen šatou - stává se součástí jejich vášnivého vztahu ke světu automobilů. Potisk s detailně zobrazeným Dodge Challenger SRT Hellcat na přední straně trička zachycuje energii a odvahu tohoto výjimečného vozidla. S symbolem křížícího se hada na kapotě Hellcatu, toto tričko vyjadřuje nejen lásku k automobilům, ale také odvahu a sportovnost, které jsou součástí dna každého malého dobrodruha. Vyrobeno z měkkých a kvalitních materiálů, toto triko poskytuje pohodlný zážitek při každé hře, dobrodružství nebo setkání s kamarády. Univerzální střih zajišťuje volnost pohybu, ať už jsou děti aktivní ve venkovním prostředí nebo relaxují v pohodlí svého domova. Protože každé dítě je jedinečné, nabízíme triko v různých barevných variantách. Od jasných a výrazných tónů po klasické barvy můžete vybrat takové, které nejlépe vyhovuje stylu a vkusu vašeho malého automobilového nadšence. Toto dětské tričko s potiskem Dodge Challenger SRT Hellcat není jen oblečením, ale způsobem, jak upevnit vášeň a lásku k automobilům již od nejútlejších let. Darujte svému dítěti víc než jen tričko – darujte mu klíč k nekonečným dobrodružstvím na cestách vášně a rychlosti.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek