Dětské tričko s hasičským autem - krásný barevný motiv s plnými barvami

Produkt Dětské tričko s hasičským autem - krásný barevný motiv s plnými barvami z kategorie trička a košile od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto dětské tričko je skvělou volbou pro malé hasiče nebo fanoušky hasičských aut. Na přední straně trička je nádherný obrázek hasičského auta, který okamžitě upoutá pozornost každého dítěte. Tričko je vyrobeno z kvalitního a příjemného materiálu, který poskytuje maximální pohodlí při nošení. Jeho prodyšná struktura zajišťuje optimální ventilaci a zabraňuje nadměrnému pocení. Díky svému modernímu designu a pohodlnému střihu, je toto tričko vhodné pro jakoukoli příležitost. Vaše dítě se v něm bude cítit skvěle a bude moci ukázat svou vášeň pro hasičské auta. Toto tričko je skvělým dárkem pro děti, které milují hasičské vozy a hledají stylový a pohodlný způsob, jak tuto zálibu vyjádřit.

Trika jsou k dispozici v 10 různých barvách, takže si můžete vybrat tu nejvhodnější pro vaše dítě. Jeho univerzální design znamená, že se snadno kombinuje s dalšími kousky oblečení, takže můžete vytvořit nejrůznější styly.

Pokud by se vám líbila jiná velikost nebo barva trička a potisku, napište nám na email info@bezvatriko.cz

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků,134 cm/8 roků
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek