Dětské tričko s potiskem Deadpool pro fanoušky Marvelovek

Produkt Dětské tričko s potiskem Deadpool pro fanoušky Marvelovek z kategorie trička a košile od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Dětské tričko s potiskem Deadpool je skvělým dárkem na narozeniny, Vánoce nebo jen tak pro radost. Skvělý dárek pro milovníky a fanoušky Marvelovek. Milují vaše děti Marvelovky a především hrdiny Deadpoola? Deadpool je komiksový antihrdina, který se proslavil zejména svou ironou, sarkasmem a schopností být téměř nesmrtelný. Jeho charakteristické rysy jistě každý rozpozná na vašem tričku. Deadpool je populární postava nejen mezi fanoušky komiksů, ale také mezi fanoušky her a filmem. S tímto dárkem určitě nešlápnete vedle. Triko je totiž praktický dárek, který perfektně oživí váš šatník. Pokud hledáte triko, které se perfektně hodí do školy tak toto triko je to pravé. Ukažte také svému okolí, že jste pravý fanoušek Marvelovek.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Černá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků,134 cm/8 roků
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek