Dětské tričko s úžasným potiskem koně - skvělý dárek na narozeniny

Produkt Dětské tričko s úžasným potiskem koně - skvělý dárek na narozeniny z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Oživte dětský šatník s tímto rozkošným dětským tričkem s potiskem koně! Tento nádherný design je ideálním dárkem pro malé milovníky zvířat a konkrétně ty, kteří mají rádi koně. Na přední straně trička naleznete obraz šťastného a roztomilého koně, který se těší z každé chvíle svého dne. Jeho přátelský výraz a detaily nadchnou každé dítě a přinesou do jeho tváře široký úsměv. Jeho design je nápaditý a veselý, což dělá triko oblíbeným oblečením pro všechny malé dobrodruhy. Děti si v něm budou cítit zábavné a pohodlně a budou si ho libovat jako svého věrného společníka. Toto dětské tričko s potiskem koně je perfektním dárkem pro malé milovníky zvířat, kteří se obklopují příběhy o koních a sní o jízdě na těchto nádherných tvorech. To je vynikající způsob, jak jim dát příležitost vyjádřit své záliby a zájmy prostřednictvím stylového a roztomilého oblečení. Toto rozkošné dětské triko s potiskem koně je ideálním doplňkem do školního šatníku pro vaše dítě. Toto triko má neformální a přitom zábavný design, který přiláká pozornost spolužáků a dodává malým nositelům sebevědomí. Děti se budou cítit pohodlně a dobře v oblečení, což je důležité pro jejich důvěru a pohodu během školních dní.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek