Hrnek s vlastním potiskem, fotkou či textem

Sleva Novinka
Produkt Hrnek s vlastním potiskem, fotkou či textem z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 209 Kč. Celý popis 209 Kč 249 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Hrnek s vlastním potiskem Vám zpříjemní Vaše chvíle

Rádi si zpříjemníte ráno kávou, nebo si naopak rádi dopřáváte čaj o páté? Hrnek s vlastním potiskem může být způsob, jak si tento moment užít ještě více. Na hrnku tak může být třeba rodinná fotografie, fotka Vašeho mazlíčka, nebo třeba vlastní vtipný motiv. Hrnek s fotkou také může být skvělým dárkem!

Fantazii se meze nekladou!

Co si přejete na hrnku s vlastním motivem je jen a pouze na Vás. Můžete to být rodinná fotka, mazlíček, nebo prostě jen obrázek, který Vás zaujal Stejně tak se může jednat jen o hrnek s vlastním textem, pokud si přejete na hrnku mít nějakou legendární hlášku, ať už svou nebo z filmu. Pokud chcete na hrnku jen text, můžete nám ho poslat jak ve formě obrázku, tak i ve formě čistě textové, poté nám ovšem nezapomeňte říct, jakým fontem a barvou nápis chcete!


Hrnek s vlastní fotografií může být také skvělým dárkem! Potěšte Vaše prarodiče hrnkem s fotkou vnoučat nebo tetičku s hrnkem, na kterém je fotka její kočky, nebo třeba trenéra hrnkem s fotkou celé Vaší sestavy! Koho potěšíte je jen na Vás. Takto personalizovaný hrnek s vlastní fotkou rozhodně udělá radost každému!

Jaký musí být poslaný obrázek?

Zaslaný obrázek musí být v dostatečné kvalitě, jinak by na hrnku působil rozmazaně. Pro fotku proto doporučujeme kvalitu alespoň 2 megapixely. Obrázek může mít neviditelné/bílé pozadí. Součástí ceny nejsou žádné grafické práce (oříznutí, odstranění pozadí, odstranění červených očí, atd), obrázek tedy pošlete přesně tak, jak ho chcete mít na hrnku! Pokud budete za příplatek chtít nějaké z těchto úprav, neváhejte nás kontaktovat na info@bezvatriko.cz a my Vám rádi úpravy naceníme .

Fotografie které jsou na výšku a obrázky, které jsou spíše čtvercového tvaru umisťujeme na hrnek 2x, každý z jedné strany. Pokud chcete, klidně můžete mít na každé straně hrnku jiný obrázek. Stejně tak pokud budete chtít, můžete mít i jeden obrázek uprostřed mezi nimi, jsou-li obrázky dostatečně úzké a mít tak hrnek s více fotkami. Širokoúhlé obrázky umisťujeme podél celé hrany hrnku. Máte-li k umístění obrázku na hrnek nějaký vlastní nápad nebo připomínku, nezapomeňte nám to uvést do poznámky! Hrnky tímto stylem děláme každý den a pro zrychlení celého procesu náhled neposíláme! Náhled je možný za příplatek, ale může tím dojít ke zpoždění.

Vyberte si hrnek s vlastním motivem, který Vám sedne nejvíce

Nezapomeňte si v nastavení barvy vybrat styl hrnku, jaký se Vám bude líbit nejvíc, a který bude ke zvolenému motivu sedět nejvíc. Na výběr je několik druhů hrnku s vlastním motivem. Váš obrázek může nejlépe vyniknout na čistě bílém hrnku, ale také může vypadat stylově, pokud si zvolíte například bílý hrnek s červeným nebo černým uchem. Jaký styl zvolíte je jen na Vás!

Vlastnosti produktu

Barva:Bílá
Dostupné velikosti:330 ml
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek