Kšiltovka se značkou Abarth - pro fanoušky automobilové značky Abarth

Sleva Novinka
Produkt Kšiltovka se značkou Abarth - pro fanoušky automobilové značky Abarth z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 349 Kč. Celý popis 349 Kč 390 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Kšiltovka se značkou Abarth je vyhlášením vášně pro sportovní ježdění a rychlostní adrenalin. Tato výjimečná kšiltovka je určena pro všechny motorové nadšence, kteří si váží výkonnosti, stylu a historie této ikonické italské automobilky. Abarth je synonymem pro sportovní luxus a výjimečnou dynamiku. Je to značka, která vznikla na základě vášně jednoho muže, Carla Abartha, který si vybudoval pověst tvůrce rychlosti a síly. Kšiltovka s logem Abarth je způsob, jak vyjádřit své uznání pro jeho dědictví a pro životní styl, který reprezentuje. Kšiltovka se značkou Abarth je více než jen doplňkem vaší výbavy. Je to symbol přitažlivosti a vášně pro sportovní auta. Nositel této kšiltovky vyjadřuje svoji oddanost k italskému motorismu a projevuje hrdost na své sportovní ježdění. Je to způsob, jak ukázat, že rychlost, elegance a výkon jsou pro vás víc než jen slova. Kšiltovka se značkou Abarth je pro vás ideálním doplňkem, který vám umožní žít svůj sportovní sen. Tato kšiltovka je vyrobena z materiálů, které zajišťují pohodlí a odolnost. Kšiltovka poskytuje ochranu před slunečními paprsky a umožňuje vám jezdit ve stylu bez oslnění. S nastavitelným popruhem si můžete přizpůsobit její velikost a zajistit perfektní sezení na vaší hlavě.

Ať už si vybere klasickou černou pro elegantní vzhled, zářivou červenou pro výraznost nebo jakoukoli jinou barvu, tato kšiltovka dodává šmrnc každému outfitu. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Černá
Dostupné velikosti:19×11 cm
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek