Kšiltovka se značkou BMW - pro fanoušky automobilové značky BMW

Sleva Novinka
Produkt Kšiltovka se značkou BMW - pro fanoušky automobilové značky BMW z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 349 Kč. Celý popis 349 Kč 390 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Plánujete darovat něco speciálního pro vašeho blízkého, který je fanouškem automobilů a značky BMW? Vstupte do světa luxusu a elegance s kšiltovkou značky BMW. Toto ikonické doplnění vašeho stylu je jako symbol prestiže a dokonalého sladění s automobilovým světem. Tato kšiltovka se značkou BMW je dokonalým doplňkem pro všechny fanoušky jedné z nejikoničtějších automobilek na světě. S jejím stylovým designem a kvalitou se stanete součástí exkluzivního světa BMW a vyjádřete svoji vášeň pro tuto prestižní značku. Značka BMW je symbolem inovace a stylu, a s touto kšiltovkou ji můžete zastupovat kdekoli jedete. Design kšiltovky je tak elegantní a jednoduchý, že ji můžete nosit s jakýmkoli oblečením, ať už je to klasický outfit nebo sportovní look. Měkký materiál kšiltovky se dokonale přizpůsobí vaší hlavě, čímž zaručí maximální pohodlí a pohodlné nošení. Navíc kšiltovka chrání vaše oči před slunečním zářením, což je nezbytné při jízdě automobilem nebo aktivních aktivitách na venku. Tato kšiltovka se značkou BMW je ideálním dárkem, který zaručeně vyvolá úsměv na jeho tváři. Je to víc než jen kus oblečení – je to symbol vašeho porozumění jeho vášně pro auta a touhy cítit se součástí světa BMW.

K dispozici máme několik barevných variant kšiltovek. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Červená
Dostupné velikosti:19×11 cm
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek