Kšiltovka se značkou Kia - pro fanoušky automobilové značky Kia

Sleva Novinka
Produkt Kšiltovka se značkou Kia - pro fanoušky automobilové značky Kia z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 349 Kč. Celý popis 349 Kč 390 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Zvedněte svůj styl jízdy na vyšší úroveň s touto kšiltovkou se značkou Kia, která je určena pro pravé milovníky aut. Nechte svět vědět, že vaše srdce bije pro automobilový průmysl. Pokud hledáte ikonický dárek pro fanoušky automobilových klasik tak tato kšiltovka je tím pravým dárkem, který jistě potěší. Ať už jste za volantem nebo jen projíždíte městem, kšiltovka se značkou Kia vám dává výjimečnou příležitost vyjádřit svou vášeň pro tato nádherná vozidla. Prokažte své autentické nadšení a okouzlte všechny kolem vás s touto ikonickou kšiltovkou Kia. Tato kšiltovka je univerzální a může být skvělým doplňkem k různým stylům oblečení. S jejím jednoduchým a elegantním designem bude přistupovat k širokému spektru příležitostí a outfitů. Ať je to pro volný čas, sportovní aktivity nebo snadné doplnění do každodenního života, tato kšiltovka bude společníkem na každém kroku.

Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Černá
Dostupné velikosti:19×11 cm
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek