Kšiltovka se značkou Tatra - pro fanoušky automobilové značky Tatra

Sleva Novinka
Produkt Kšiltovka se značkou Tatra - pro fanoušky automobilové značky Tatra z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 349 Kč. Celý popis 349 Kč 390 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vstupte do světa ikonické evropské automobilové historie s touto kšiltovkou se značkou Tatra. Je to výjimečný dárek pro všechny nadšence automobilů, kteří obdivují technické inovace, odvahu a bohaté dědictví této legendární značky. Kšiltovka Tatra není jen módním doplňkem, ale symbolem tradiční kvality a inovace. Navržena s důrazem na styl a pohodlí, tato kšiltovka je vyrobena z kvalitních materiálů, které zaručují její dlouhou životnost a pohodlné nošení. Design kšiltovky je jednoduchý a elegantní. Přední část je zdobená logem Tatra, které představuje inovaci, odvahu a silnou technickou výkonnost, kterou se značka Tatra vyznačuje. Kšiltovka je dostupná v různých barevných provedeních, abyste si mohli vybrat tu, která nejlépe vyjadřuje váš osobní styl a váš vztah k automobilovému světu. Kšiltovka se značkou Tatra je vynikajícím dárkem pro všechny fanoušky automobilů a obdivovatele této prestižní značky. Bez ohledu na to, zda jsou to klasické modely Tatra 87 nebo moderní koncepty, tato kšiltovka vám umožní vyjádřit váš zájem a vášeň pro automobily. Pokud hledáte dokonalý dárek pro narozeniny, Vánoce nebo jinou speciální příležitost, kšiltovka se značkou Tatra je praktickým a stylovým dárkem, který jistě potěší každého, kdo je fascinován automobily a cení si technického pokroku a historie.

Ať už si vybere klasickou černou pro elegantní vzhled, zářivou červenou pro výraznost nebo jakoukoli jinou barvu, tato kšiltovka dodává šmrnc každému outfitu. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Černá
Dostupné velikosti:19×11 cm
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek