Kšiltovka se značkou Zetor - pro fanoušky automobilové značky Zetor

Sleva Novinka
Produkt Kšiltovka se značkou Zetor - pro fanoušky automobilové značky Zetor z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 349 Kč. Celý popis 349 Kč 390 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Kšiltovka se značkou Zetor je projevem vášně pro zemědělství, tradici a sílu pracovních strojů. Tato kšiltovka se značkou Zetor je dokonalým způsobem, jak vyjádřit svou oddanost k této legendární české značce a její dlouholeté historii. Zetor je synonymem spolehlivosti a výkonnosti v zemědělské technice. A tato kšiltovka vám umožňuje nosit tuto ikonickou značku se stylem a hrdostí. Je vyrobena z kvalitních materiálů, které zaručují její trvanlivost a pohodlné nošení. Kšiltovka se značkou Zetor je nejen skvělým doplňkem vašeho šatníku, ale také způsobem, jak vyjádřit svou vášeň pro zemědělství a vděčnost vůči této výjimečné značce. Je vhodná pro každodenní nošení, ať už jste na farmě, v zahradě nebo jen při běžných aktivitách ve volném čase. Vzhledem k tomu, že kšiltovka je navržena se zaměřením na praktičnost a pohodlí, poskytuje vám ochranu před slunečními paprsky a pomáhá zabránit oslnění.

Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Bílá
Dostupné velikosti:19×11 cm
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek