Pánská mikina Mechanik - mikina pro mechaniky

Produkt Pánská mikina Mechanik - mikina pro mechaniky z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 239 Kč. Celý popis 239 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vyjádřete svou vášeň pro auta pri každej šálke kávy s tímto jedinečným hrníčkem pro mechaniky. Jeho design vychází z vašeho osobního seznamu 10 věcí, které jsou pro vás v životě nejdůležitější. A první tři položky na tomto seznamu říkají jasně - auta, více aut a přátelé, kteří mají stejnou vášeň pro auta jako vy. Tento hrnek není jen o šálku kávy, je to malý kousek vašeho světa, který si můžete vychutnávat každý den při práci. A samozřejmě, nezapomněli jsme ani na vaši velkou garáž, která je nedílnou součástí vašeho snu. Tento hrnek vám připomíná, proč děláte to, co děláte, a dodává vám energii pro každodenní úkoly. Je to nejen skvělý doplněk do vašeho pracovního prostředí, ale také vynikající dárek pro vaše blízké, kteří vědí, jak vášnivě milujete auta. Takže pokud hledáte originální dárek na narozeniny, Vánoce nebo jakoukoli jinou příležitost, tento hrnek je tou správnou volbou. Nechte se inspirovat vášní a nechte tento hrnek s potiskem 10 věcí, které chcete v životě, sehrát významnou roli ve vašem každodenním životě.

Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru. Pokud toužíte po jiné kombinaci, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Bílá
Dostupné velikosti:330 ml
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek