Pánské tričko basketbalový míč - tričko pro milovníky basketbalu

Produkt Pánské tričko basketbalový míč - tričko pro milovníky basketbalu z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto stylové pánské tričko je určeno všem vášnivým fanouškům basketbalu, kteří chtějí svoji lásku k tomuto vzrušujícímu sportu projevit také prostřednictvím svého oblečení. Jeho design se zářivě oranžovým basketbalovým míčem na potisku je nápadný a jedinečný, což jej činí ideálním pro všechny, kteří mají rádi basketbal. Triko je vyrobeno z kvalitního materiálu, který je pohodlný na nošení a odolný při sportovních aktivitách. Jeho měkká tkanina a stylový střih vám zajistí pohodlí a svobodu pohybu na hřišti i mimo něj. Ať už se chystáte ke hře na basketbalu, sledovat zápas svého oblíbeného týmu nebo jen tak trávit čas s přáteli, toto triko vám poskytne stylový vzhled a pohodlnost. Pro milovníky basketbalu je toto triko skvělým způsobem, jak projevit svou vášeň k tomuto sportu. Jeho potisk basketbalového míče vytváří zjevný sportovní šarm. Toto triko je výborným dárkem na narozeniny nebo na Vánoce pro každého basketbalového nadšence. Je to způsob, jak je potěšit a nechat je vypadat stylově i na hřišti. Objednejte si toto úžasné pánské tričko s potiskem basketbalového míče a přejměte jej jako dárek pro svého přítele, bratra nebo kohokoli, kdo má rád basketbal. Buďte svědkem jejich vášně k tomuto sportu a nechte je nosit ji se vší hrdostí!

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek