Pánské tričko jack russel teriér v kapsičce - kvalitní tisk a rychlé dodání

Produkt Pánské tričko jack russel teriér v kapsičce - kvalitní tisk a rychlé dodání z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto pánské tričko je perfektním doplňkem pro kažého milovníka psů! Na přední straně trička se nachází roztomilý obrázek Jack Russell teriéra v náprsní kapse, který jistě přitáhne pozornost všech okolo vás. Tričko je vyrobeno z měkké a příjemné bavlny, která vám zajistí pohodlné nošení po celý den. Kromě toho je tričko střihově přizpůsobeno dámskému tělu a lichotí vaší postavě. Můžete ho snadno zkombinovat s džínami, šortkami nebo sukní a vytvořit tak dokonalý casual outfit pro každou příležitost. Toto tričko je skvělým způsobem, jak ukázat svou lásku k psům a zároveň vypadat stylově a trendy!

Na našem eshopu můžete standardně koupit triko v několika barvách s různou barvou potisku. Jestliže toužíte po jiné kombinaci, barvě trika nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek