Pánské tričko Porsche 911 GT3 RS - kvalitní tisk a rychlé dodání

Produkt Pánské tričko Porsche 911 GT3 RS - kvalitní tisk a rychlé dodání z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vstupte do světa rychlosti a luxusu s naším pánským tričkem s potiskem prestižního vozu - Porsche 911 GT3 RS. Toto triko není jen obyčejným kouskem oblečení, je to výzva pro všechny milovníky automobilů, kteří touží po spojení sytého výkonu a nezaměnitelného designu. S precizním vyobrazením a ohromujícím potiskem je toto triko výjimečným dárkem na narozeniny nebo Vánoce pro každého muže, který miluje eleganci spojenou s adrenalinem. Potisk s podrobným zobrazením Porsche 911 GT3 RS na přední straně trička je výzvou a slibem vášnivým fanouškům automobilů. Symbolika tohoto luxusního vozu vytváří výrazný výraz osobnosti, stylu a odvahy. Vyhotoveno z kvalitních materiálů, toto triko není jen stylové, ale také pohodlné na nošení po celý den. Jeho univerzální střih zajišťuje vhodnost pro různé příležitosti, ať už je to v práci nebo na neformálním setkání s kamarády. V rámci naší nabídky máte možnost vybrat si z více barev triček, abyste mohli vyjádřit svůj vlastní styl. Od tradičních a elegantních odstínů po výrazné a moderní barvy máme pro každého něco. Toto triko s potiskem Porsche 911 GT3 RS není jen oblečením, je to vstupenka do světa motorového umění a výjimečnosti. Darujte svému blízkému něco víc než jen tričko – darujte mu kousek luxusu a vášně pro automobily, který odráží jeho osobnost a vkus.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek